OCR_passport_reader-1.png
Access_ADASoft_Hotel_Check_In_Screen_Hi_Res.png
previous arrow
next arrow

Всички пътуваме и сме се сблъсквали с бавната процедура по регистрацията на туристите (в това лице и самите ние) на рецепция. Това със сигурност не е от най-приятните моменти по време на посещение на дадена дестинация. Тук идва ролята на OCR четците, чието имплементиране в практиката вече позволява оптимизиране на регистрацията, а от там намаляване времето за изчакване на рецепция за всички ни. С OCR четците на лични карти, визи и междуранодни паспорти вече буквално за секунди може да се случи регистрация на всеки клиент! Тези четци позволяват и подобрение за бизнеса – по-висока продуктивност на служителите, повишаване качеството на услугата и намаляване на негативните емоции по време на престой.

Ние предлагаме OCR четци за лични карти, паспорти и други машинно четящи документи на английската фирма AccessIS. Тяхната движеща сила може да се обобщи с фразата: „Имаме страст да позволим на населението по целия свят да се придвижва навсякъде и да има достъп до услуги бързо, качествено и с висока сигурност“. Техните инженери използват съвременни технологии за да отговорят на предизвикателствата по нов начин. Благодарение на партньорството ни, ние можем да предложим на всички наши клиенти изграждане на решения за бизнеса им, които покриват нуждите им с използване на високотехнологични системи от последно поколение – четци-скенери или четци “swipe”.

OCR четеца за лични данни може лесно да бъде прикрепен към компютри предназначени за регистратура и рецепционистите във Вашия хотел или друг бизнес. Винаги ще е от полза, когато се налага работа с лични данни. От огромно значение е те да бъдат обработени и записани акуратно, а с използването на четци се елиминира факторът „човешка грешка“ (при ръчното въвеждане на съответните данни в системи).

Самият четец е с оптимизирани размери, като разполага с подходяща дължина и улей, подсигуряващи бързо, лесно и вярно разчитане на данни от всички видове идентификационни документи.

OCR четеца за лични карти и паспорти, позволява двупосочно разчитане на документите. Има възможност да чете документи с код за машинно четене от два или три реда (паспорти, лични карти или машинно-четящи визи, както и документи по ICAO9303 стандарт). Четеца за лични карти и документи е проектиран и произведен с цел да осигури високо ниво на качество и през годините е доказал, че се справя отлично.

ПРИЛОЖЕНИЯ:

  • Хотелски регистратури
  • Болници
  • Летищни регистратури
  • Постове за проверка на сигурността
  • Безмитни зони
  • Регистратури за автомобили под наем
  • Регистратури в казина
  • Полицейски проверки за идентификация
  • Банкови проверки за идентификация
  • Други.

Може да видите цената тук или да се свържете с нас тук!

Улеснете и подобрете услугите, които предлагате, с помощта на OCR четците за идентификационни документи!

ocr2.png