Предлагаме услуга за ежемесечна поддръжка на Вашите бизнес оборудвания в офис среда. Като наши клиенти ще получаите бързо елиминиране на всички възникнали затруднения с използването на компютърна и офис техника.

Ние знаем, че за Вас и Вашия бизнес е от изключителна важност техниката, с която си служите да работи без прекъсвания. За жалост нищо не може да е на своите 100% 24/7, но тук се появява нашата фирма като Ваш верен помощник. Ще се погрижим за регулярната поддръжка на хардуера в офиса Ви и по този начин ще намалим вероятноста за възникване на грешки.

Това от своя страна ще гарантира на служителите Ви, че ще разполагат с нужното им за ежедневните работни задачи без да се тревожат, че при непредвиден down time дейността прекъсва за неопределен период от време. Ако се случи аварийно преустановяване на работен процес ние ще реагираме бързо за ефективното отстраняване на причината.

Абонаментът Ви позволява да прехвърлите ангажименти от чисто техническо естество на нас, като доказани професионалисти с богат опит. Ще получите професионална помощ, която спестява времето за реакция при затруднения и лутането към кого да се обърнете тепърва, ние ще решаваме проблемите от всякакво техническо естество без да прехвърляме отгворността на други виновни и да Ви оставяме да контактувате с тях.

За повече информация може да се свържете с нас тук