Loxone_Logo-Partner_Silver.png

Добре дошли! В следващите редове ще Ви запознаем с това какво представлява т.нар. „Умен дом“. Най-просто казано, това е интелигентно решение за автоматизация с наистина просто управление за домове, фирми и проекти от всякакъв тип и размери.

Умният дом е повече от технология! Той е начин на живот, той е осъзнат избор за по-добро и естественият път за развитие – бъдещето вече се случва. Позволете му да Ви докосне като влезе във Вашия дом или фирма.

Ние сме представители на LOXONE и можем да представим на клиентите си широка гама от продукти, вече интегрирани в домове по цял свят и улесняващи ежедневието на хиляди хора.

Умен дом Loxone може да се грижи за повечето задачи, свързани с комфорта, безопасността, енергийната ефективност и други. Real Smart Home ви спестява 50 000 задачи годишно и ви дава повече време да се насладите на живота.

ЦЯЛОСТНА СИСТЕМА:

Какво прави опита на Loxone Smart Home толкова специален?

Всички интелигентни домашни продукти от LOXONE работят заедно безупречно, без wi-fi или Cloud. Чрез това интелигентно решение домът се приспособява към Вашите нужди. Дистанционно можете да контролирате и персонализиратте интелигентния си дом в приложението Loxone – директно от Вашия смартфон или таблет. 

МНОГОФУНКЦИОНАЛНО ОСВЕТЛЕНИЕ:

Осветлението засяга не само това, което можете да видите, но и начина, по който се чувствате. Във всеки умен дом или търговска сграда – изберете специално разработените от LOXONE LED светлини. Те могат да бъдат контролирани и персонализирани така, че да отговарят на Вашите нужди и да повлияят на вашето благосъстояние с максимална енергийна ефективност.

ВЪЗМОЖНИ РЕШЕНИЯ:

Предлагаме и сдвоени сензори за движение с LED осветителни тела за наистина автоматизирана, интелигентна система за осветление.

Комбинирайте различни източници на светлина с различна интензивност и цветове на светлината, за да създадете за себе си уникални светлинни настроения с безкрайни възможности. Всяка светлина може да бъде адресирана самостоятелно от останалите за най-високо ниво на контрол и креативност.

За още по-впечатляващи светлинни ефекти препоръчваме индиректно осветление с LED ленти по тавана или под кухненския плот. 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

  • Умни домове - Светлинните настройки могат да Ви помогнат да настроите подходящата атмосфера за гостите, приготвянето на вечеря, гледането на филм и други. Важно е да се чувствате не просто добре, а уютно в своя дом. Имате пълна гъвкавост с неограничени цветови комбинации, интензитет на осветление и различни източници на светлина.
  • Офис помещения - Офис пространството може да бъде изпълнено със светлинни източници, настроени за висока производителност. Това се постига посредством правилен дизайн на осветлението. Интелигентният контрол на светлините може да помогне за стимулиране на мозъчната дейност и степента на концентрация на служителите в правилните часове на деня.
  • Търговски имоти – Няма ограничения за това колко креативен може да бъде дизайнът. Важно е да посреща нуждите Ви за осветление на търговската собственост. Ние сме тук за да отговорим на всички Ваши въпроси, а Вие имате възможност за творчество и гъвкавост с тази интелигентна система за осветление.

СТАРТОВ КОМПЛЕКТ:

Интелигентен стартов комплект за осветление за Вашия умен дом или бизнес - специално разработените продукти на LOXONE могат да бъдата комбинирани така, че да сме сигурни, че пасват на Вашите нужди. Всеки от тях е изработен с най-високо качество на дизайн, осветеност и консумация на енергия. Продуктите са проектирани за използване във всеки умен дом или търговска собственост.

КОНТРОЛ:

Контролирайте всяка светлина на пазара без значение от източника. Възможна е пълна интеграция и интелигентно управление на осветлението.

Loxone дори поддържа цифрови интерфейси като DMX и DALI.

ЧРЕЗ ДОКОСВАНЕ:

Ако решите да използвате Touch Pure, Touch, Touch Surface или Дистанционно, ще имате възможност с едно докосване да контролирате всеки източник на светлина.

Разберете колко лесно е със стандарта на LOXONE- Loxone Switch – винаги актуален и достъпен за всяко устройство.

ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ ВЪВ ВАШИЯ ДЖОБ: Незабавно и лесно променяйте настроенията за осветление чрез приложението Loxone. Винаги можете да управлявате и наблюдавате изграденото решение за интелигентен дом с всички устройствата и техните функции. Това се случва посредством безплатно за изтегляне приложение,  достъпно на вашия смартфон, таблет или компютър.

Ако решите, че искате да вкарате в своя живот технологиите на LOXONE не се колебайте да се свържете с нас. Готови сме да изслушаме и разгледаме Вашите идеи, като след това ще работим заедно с Вас за превръщането им в реалност.

Темата умен дом е безкрайна и граничи само с въображението на всеки един ползвател на такъв тип решение.

Като официален партньор на Loxone можем да преложим цялосттно проектиране, изграждане и псукане на система за умен дом в интеграция с различни системи в една умна къща.

Бихме могли да изградим система както на новопостроен дом така и на вече изградени и ремонтирани къщи и апартаменти.

Може да се свържете с нас за да ви демонстрираме нашата система и да ви разкажем повече за нея. Можете да посетите и официалният сайт на Локсон, където може да видите най-различни модули и разширения както и крайни устройства като ключове за лампи, тонколони и много др.

За всякакви въпроси може да се свържете с нас тук!

Повече за продуктите на LOXONE може да намерите на: www.loxone.com