HighRiseFlats.png
HFVandalReader.png
HFTokenwithReader1.png
previous arrow
next arrow

Ние предлагаме широка гама решения за контрол на достъпа – PAC, както и GDX – домофони решения за достъп. Така покриваме различни приложения и отговаряме на всяко търсене.

Многофункционалните и надграждащи се решения на PAC са подходящи за всяка среда. От инсталирането на единични врати до изцяло интегрирана глобална уеб-базирана система, нашето богато продуктово портфолио надхвърля очакванията. GDX имат дълга история на иновативни продукти, които са проектирани да осигурят висока функционалност,надеждност и сигурност, отговарящи на строгите изисквания както в жилищния сектор, така и на търговския пазар. 

Нашият иновативен подход и внимание към детайлите ни позволиха да проектираме решения, които не само изпълняват обещанията си за гъвкавост и надеждност, но и предизвикват пазара и непрекъснато повишават стандарта за контрол на достъпа и сигурността.

Предлаганите от нас решения обхващат концепцията за помещения с висока сигурност и включва цяла гама от четци, контролери, панели за засичане на влизане и отваряне на врати, телефони и софтуер, които могат да бъдат интегрирани и със системи за видеонаблюдение, време и посещение, засичане на нарушители.

С продукти, разработени около нуждите на клиентите и непрекъснато променящите се изисквания, PAC и GDX предоставят стабилна функционалност.

Гарантираме за качеството на продуктите, обслужването, което ще получите като клиенти и техническата поддръжка. Изключително лесно е да се свържете с нас и да насрочим среща, на която да изясним как да работим за изграждане на система, пасваща на Вашия бизнес. Може да се свържете с нас тук!