-.jpeg
barrier.png
previous arrow
next arrow

Когато става дума за контрол на достъпа, осигуряване на безопасност и удобство в сгради с обществен достъп(училища, магазини, стадиони, театри и други), фирмени офиси или производства, както и сгради със специален статут на сигурност, бариерите и турникетите са незаменими помощници.

Разполагаме с различни възможности за ограничаване на достъп, можем да предложим бариери и автоматични гаражни портали. Ниските трираменни турникети и вратички са подходящ избор при търсене на решение за ограничаване на персонала в сградите с обществено значение. Високи турникети намират своето приложение при изграждане на съоръжения, свързани с контрола на достъп на стадиони, концертни зали и други.

Предлагаме на Вашето внимание широка гама от продукти, които можем да комбинираме за Вас  и така да изградим конструкцията, покриваща изцяло нуждите на Вашия бизнес.

Механиката, която предлагаме вече е монтирана в над 800 обекта в България с работещи повече от 2000 входно-изходни устройства (турникети) в комбинация с аварийни вратички и прегради.

Турникетите могат да се предложат в комплект със светлинна индикация, която да оказва посоката на пропускане.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви помогнем да осъществите идеите си! Може да се свържете с нас тук!