hikvision-bg-article

HIKVISION - Конвенционални системи за видеонаблюдение, подходящи за широка гама решения!

Ние от „КЮБ БГ“ ЕООД сме партньори на няколко фирми, производители на системи за видеонаблюдение.

Една от най-предпочитаните сред тях е HIKVISION. Нашите клиенти се доверяват на системите, изработени от HIKVISION, заради тяхната гъвкавост – намират място в множество проекти, като решения за нуждите на потребителите.

HIKVISION е водещ световен доставчик на продукти и решения за видеонаблюдение.

Използват своите най-съвременни производствени мощности за проектиране и разработване на иновативни продукти за видеонаблюдение. С най-големия екип за научноизследователска и развойна дейност в индустрията и способност за непрекъснати иновации, HIKVISION са лидери.

Предлаганите от Hikvision продукти включват хибридни DVR, NVR, самостоятелни DVR, цифрови видео сървъри, карти за записи, IP камери с висока разделителна способност и скоростни PTZ куполни камери.

КАЧЕСТВО И ЦЕНА:

Системите са на първо място по избор и заради себестойността си. HIKVISION предлагат високо качество на цени, към които масовият потребител не може да остане безразличен. Финансово най-изгодното решение за охрана и проследяване на процесите във Вашия бизнес е именно проект, с изпълнено решение посредством продуктите с марка HIKVISION.

С тази висококачествена технология, която става все по-достъпна, може би е време да помислите за надграждане на оборудването за видеонаблюдение на бизнеса или дома си. Изберете за себе си най-новото и оптимизирано решение, предлагано на достъпни цени!

ПРЕДИМСТВА НА HIKVISION DVR:

 • HIKVISION произвеждат пълна гама аналогови DVR и IP DVR, които определено ще отговарят на нуждите на системата за сигурност. Използвайки общ интерфейс за всеки тип и версии на DVR, улесняват потребителите, дори след като надграждат технологията;
 • Техните изследвания и разработки се фокусират върху използваемостта и издръжливостта. HIKVISION предоставят iVMS софтуер за повечето от техните домашни и търговски решения;
 • Предоставят мобилни приложения за улеснение на потребителите – Това дава достъп от всяка точка на света и по всяко време за преглед и контрол на DVR. Приложението се поддържа от всички популярни мобилни ОС и е съвместимо с всички устройства;
 • DVR от ново поколение, който се предлага под различни серии, може безпроблемно да свързва HD аналогови / мрежови камери и камери Coaxitron. Така осигурява мощна система за видеонаблюдение на всяко ниво;
 • Продуктите са с множество модерни вградени системни технологии – за аудио и видео кодиране, както и за декодиране. Така могат да работят самостоятелно като записващо устройство или в комбинация с други устройства, за да изгради цялостна система за видеонаблюдение.

ПРЕДИМСТВА НА HIKVISION CCTV:

 1. Избор - Hikvision предоставят на клиентите си огромно количество избор за редица функции, включително качество на изображението, дизайн на камерата и цена. Това означава, че оборудването на Hikvision може лесно да бъде съобразено с Вашия бюджет и изисквания, оставяйки Ви система за сигурност, която да отговаря изцяло на нуждите на Вашия бизнес.
 2. Обективи - Обективите на IP камерите Hikvision имат по-широко покритие. Спрямо стандартните камери за видеонаблюдение, ще трябва да закупите по-малко от тях, за да покриете една и съща зона.
 3. Анализ - Повечето системи за видеонаблюдение на Hikvision IP пристигат вградени и с възможност за анализиране. Това означава, че не е необходимо да правите допълнителни инвестиции в софтуер за анализ.
 4. Резолюция - Често в случая с IP камерите на Hikvision може да се постигне по-добра резолюция на изображението, поради по-големия брой мегапиксели. Това също Ви позволява да имате превъзходна яснота, когато увеличавате предварително записаните си кадри.
 5. Лесни за използване – Камерите на HIKVISION могат да бъдат идеални и за потребители, нежелаещи да задълбават в чисто технологично направление, тъй като са изключително лесни за управление.
 6. Възможност за надграждане и разширяване - Системите HIKVISION са така създадени, че да позволяват надграждане на по-късен етап, което е полезно за бъдещето. Ако можете да си позволите само определен брой камери в началото, гарантирано ще имете възможност да включите нови камери при разширяване на бизнеса или нужда от допълнителна сигурност.
 7. Опростена инсталация - Продуктите на HIKVISION са лесни за инсталиране, което означава, че новата Ви система за сигурност може да бъде доведена в работен режим за нула време.

ДЕЙНОСТИ:

Нашата фирма се занимава с проектиране, монтиране и пускане в експлоатация на всички нужни системи за подсигуряване на сигурността. Всички системи са избрани и настроени според изискванията на клиента.

ОБСЛУЖВАНЕ на системите:

Предлагаме поддръжка на системите, които монтираме. Обслужването може да бъде както гаранционно, така и извънгаранционно. Ще се погрижим всичко да работи безупречно, тъй като знаем, че за нашите клиенти сигурността е от съществена важност.

И накрая, можем да Ви предоставим всякакви съвети, необходими за да защитим това, което е важно за Вас. Не допускайте компромиси, доверете ни се да изградим най-подходящото цялостно решение за Вас и Вашия бизнес!

Ако имате въпроси може да се свържете с нас тук!