MxWortmark-PartnerProgram_181109_Bronze1.png

MOBOTIX – Повече от  просто производител на камери...

 “Нашето мото „Отвъд човешкият поглед“ е в сърцето на философията, която признава, че видеонаблюдението е част от по-широк потенциал с MOBOTIX като основна платформа за иновативни решения на предизвикателствата в реалния свят в производството, търговията на дребно, здравеопазването, транспорта и много други области.“ 

/Thomas Lausten, MOBOTIX CEO/

Моботикс видео решения за сигурност и още...

Като официален партньор на MOBOTIX бихме могли да Ви консултираме по въпросите за Вашия бъдещ проект. Предлагаме и изграждане на цялостно решение за охрана, автоматизация, контрол, наблюдение на работни процеси и персонал. Предоставените от нас услуги са с високо качество, а името ни е утрърдено през годините. Доверете ни се и ще имате възможност да повишите нивото на Вашия бизнес!

КЪДЕ СА ПОДХОДЯЩИ?

Камерите MOBOTIX са изключително подходящи решения, както за големи индустриални проекти, така и за малки офис, или дори за Вашия дом. Системата на MOBOTIX  е с вградени разнородни сензори (термометър, светломер, анализ на картината, микрофон, говорител и др.), с помощта на които можем да изградим различни логически правила и да задействаме сигнали и оповестителни функции. Това е една цялостна, завършена система, имаща място във всеки дом или офис, както и в производствени помещения.

MOBOTIX системите са изключително подходящи за работа при тежки условия. Тъй като са без механично движещи се сегменти, камерите MOBOTIX на практика не се нуждаят от поддръжка! Имаме многобройни проекти, вече монтирани и в действие, които работят от датата на поставяне до днес без грешки. Поддръжката е елеминирана, което е голям бонус за клиента.

ИСТОРИЯ и БЪДЕЩЕ:

Първият пуснат MOBOTIX продукт беше IP камера с вградена технология за запис без DVR. Това беше първата такава система в световен мащаб!

Този децентрализиран подход бе толкова революционен, че промени индустрията за видеонаблюдение завинаги. Тъй като камерата беше напълно самоуправляваща се, за първи път вече не бяха необходими скъпи централни устройства за запис.

Децентрализираната системна платформа MOBOTIX използва сравнително малко изчислителна мощност, дори при мегапикселова резолюция. По този начин тя е е далеч по-рентабилна и по-лесна за надграждане в сравнение с традиционните централизирани системи.

С нарастване на бизнеса и новопоявилата се нужда от допълнителни камери, пред потребителите изскача проблем. MOBOTIX са се погрижили предварително за неговото решение, като са подсигурили лесно добавяне към вече изградената система на нови камери. Единствено трябва да се осигури допълнително място за съхранение на видеозаписите. Не са необходими специални сървъри или лицензи за софтуер за запис.

КАЧЕСТВО НА ИЗОБРАЖЕНИЯТА:

Страхотните изображения започват със страхотна технология.

Всеки продукт на MOBOTIX е внимателно конструиран, използвайки най-модерните оптични, електронни и производствени технологии. Вложени са само най-висококачествените CMOS сензори. MOBOTIX разработват и софтуер за обработка на изображения, който дава възможност на камерите да записват изключително ясни и чисти изображения.

Устройствата MOBOTIX се усъвършенстват непрекъснато в лаборатории в Германия.

ПИОНЕРСТВО в индустрията за сигурност: MOBOTIX не се възприемат като класически производител на камери. По отношение на IoT видео системите им са компютри с обективи, работещи интелигентно и с вградена памет за съхранение.  MOBOTIX ясно се характеризира като новаторска глобална компания, която разработва решения, базирани на немския начин на инженерство и подход към нещата. Това се оценява като особено иновативно и високо качество.MOBOTIX се открояват с безкомпромисно надеждните си, интелигентни решения, които могат да бъдат разширени практически без ограничения и които гарантират дългосрочна сигурност на инвестициите.

GREEN IP видео: Устойчивите и енергоспестяващи системи MOBOTIX защитават ресурсите и нашата околна среда. Екологичната осведоменост расте по целия свят, докато цените на енергията се повишават - MOBOTIX предлага изключителни решения. Мрежовият кабел (PoE) напълно снабдява камерите на MOBOTIX IoT с минимални количества енергия и чрез мрежата се предават само съответните данни. Няма нужда от постоянна изчислителна мощност от външни компютри или системи за масово съхранение (които постоянно консумират енергия). Това прави разлика и допринася светът да е по-зелен! 
Цялостните решения от MOBOTIX спестяват енергия и IT ресурси в продължение на много години, което практически също ги прави едни от най-атрактивните системи на пазара в икономически план.  Устойчивостта на камерите MOBOTIX е друга финансова и екологична полза. Днес дори 15-годишните модели камери все още се обслужват с актуализации на софтуер за киберсигурност и могат да бъдат поправени евтино, благодарение на интелигентен модулен дизайн.

КАЧЕСТВО И НАДЕЖНОСТ: Доказано най-здравите камери в индустрията са произведени от MOBOTIX. Този производител предоставя висококачествени системи за видеонаблюдение, които гарантират цялостна сигурност в модерен, мрежов свят. Областите на приложение включват най-взискателните зони за сигурност като затвори, летища или футболни стадиони, тъй като MOBOTIX системите нямат ограничения по отношение на броя на потребителите или камерите. Професионалният VMS и видео анализът са част от системата, предлагаща се дори и безплатно, без лицензионни такси.  В допълнение, актуализациите на софтуера са безплатни чрез изтегляне и трансформиране на всеки продукт на MOBOTIX в решение за бъдещето.

КИБЕР СИГУРНОСТ ОТ КРАЙ ДО КРАЙ:
MOBOTIX Cactus бе разработена от MOBOTIX и се наложи като  уникалната концепция за надеждна и пълна защита на системите за видеозащита.  Защитете се от сериозни хакерски атаки с интелигентна видео система, която може да се справи с непрекъснато развиващите се предизвикателства на нашия свят. Останете недокоснати с MOBOTIX - повишено ниво на мрежова сигурност и защитена зона на поверителност.

ИНТЕГРИРАНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ: Системата на MOBOTIX не е просто камера, както вече Ви споменахме. Това е компютър с обектив.  MOBOTIX IP видеосистемите са оптимизирани за отдалечени приложения и cloud технология, тъй като камерите могат да намалят трафика на видеото чрез компресиране на размера и честотата на кадрите те съхраняват видеозаписи с висока разделителна способност. Освен това камерите MOBOTIX могат да се управляват чрез вътрешна мрежа или интернет. Каналът на живо и записаното видео са силно защитени, защото криптирането на видеозаписите вече е направено вътре в самата камерата.

Без значение дали търсите висококачествена камера, която да се справя отлично в екстремна среда или имате нужда да опростите видеонаблюдението, с което разполагате в момента, ние можем да Ви съдействаме!

MOBOTIX разполагат с богата гама от продукти, които да отговарят на всички Ваши нужди и желания!

За повече информация, цени и консултация може да св свържете с нас тук!