pac512.jpeg
PAC_System_Overview-bg.png
previous arrow
next arrow

Системите за контрол на достъпа и отчитане на работното време навлязоха изключително бързо в бизнеса. Нуждата от системи за достъп е в следствие от нарастващата потребност от сигурност на работното място, както и у дома.

Надеждните системи за контрол на достъпа могат да осигурят стабилността, конфиденциалността и сигурността на работното място. Доверете ни се за изграждането на Вашата защита!

Ние проектираме, изграждаме и пускаме в екплоатация системиза контрол на достъп и работно време в цялата страна. Способни сме да изградим оптималното решение за всяка ситуация.

Можем да предложим дистанционна поддръжка на инсталираното оборудване, тъй като правилно изградена система би имала нужда само и единственно от правилни настройки.

Предлагаме гаранционна и след гаранционна поддръжка на инсталираното оборудване за софтуера и хардуера на системата.

Контрол на работно време:

Най-срещаният вариант е с изградена зона, разполагаща с контролни точки за вход и изход. Възможно е да има множество и различни точки за достъп от различни страни, като от определени точки се активира работното време за различни отдели. Това е примерно решение, използвано успешно в офиси и предприятия.

Ние сме фирма, която създава решения, инсталира ги и в последствие ги поддържа. Ще се погрижим за всички системи за контрол на достъпа и контрол на работния график, комбинирани със системи за видеонаблюдение.

Може да се свържете с нас за професионална безплатна консултация, относно въпроси свързани със системи за контрол на достъпа тук! Информирайте се и направете най-добрия избор!