Qube

5 причини да изберете Моботикс! Част 5:...

Петата причина да изберете охранителните системи на Моботикс е, че можете да ги използвате като билбордове и да печелите от реклама, а също така и да водите различни статистики за движението на обекти в обхвата на камерата.

Използването на камерите Моботикс като билбордове е много улеснено. Моботикс са охранителни решения, но могат да бъдат използвани и с други цели паралелно, докато охраняват. Така например бихте могли да използвате камера наблюдаваща интересно място, като билборд пускайки я свободно в Интернет. Системите Моботикс позволяват качването и записването на снимка в камерата, както и визуализирането й върху картината предавана от камерата. Моботикс позволява динамика в изображенията като по този начин на едно и също място през определено време 5,10, 30 секунди може да се сменят различни картинки, така няколко рекламодатели могат да плащат за едно и също рекламно поле.

Системите Моботикс притежават безплатен аналитичен софтуер, който може да преброява движението на обекти в различни посоки както и да следи най-горещите точки в обхвата на камерата.

Presentation EN-21

Снимката отгоре показва как аналитичният софтуер на Моботикс преброява хора на вход и изход от сградата.

Тази снимка показва най-топлите зони в обхвата на камерата (местата където най-много се движат хора и най-много се задържат).

Presentation EN-24

Камерата може да изпраща данните от статистиките по емайл или ние можем да ги свалим от камерата в всеки един момент, когато те са ни необходими. Аналитичният софтуер на Моботикс позволява да изтеглим данните в CSV формат, като по този начин всички данни биха могли да се подадат към друг софтуер, който да направи допълнителни изчисления ако това е необходимо.

Presentation EN-23

Share