Qube

Наемодатели срещу недоброжелателни наематели!

В днешно време злоупотребите с добрината на хората зачестяват.

Доброжелателни наемодатели си предоставят жилище, магазин, гараж или друг имот на наематели и няма как да бъдат сигурни в честността на техните желания. След месец два, наемите започват да се бавят ако въобще не спират да идват. При нашето законодателство едно дело може да отнеме две години докато съдът разпореди изнасянето на наемателя от имота на наемодателя. Разбира се през този период наемодателя не получава и лев за наема, който трябва да получава.

Вече има решение на този проблем. Днес имаме възможност да ограничим достъпа до своя имот без наемодателя да бъде там и да ни пречи и то за секунди!

Монтирайки електронна ключалка, контролирана от процесорно устройство скрито или добре защитено, освен допълнителна сигурност, към имота добавяме контрол на достъп само за оторизирани лица.

Наемът закъснява и нямате достъп до своя имот! Тогава и наемателят може да бъде ограничен в достъпа до наетия имот! Така той и неговите вещи остават заключени и единствено наемодателя може да върне контрол на наемателя в наетото помещение!

За допълнителна информация и консултация може да се свържете с нас тук!

Share