Qube

Как да накараме съседите да си плащат сметките?

Защо всички да страдаме и да плащаме сметките на другите вместо тях?

В днешно време домоуправителите са доста натоварени в ежедневието си освен за личните си нужди те се грижат и за етажната собственост, а проблема със събирането на такси винаги стои. Защо тези хора да плащат от личните си пари за да могат всички от входа да ползват услугите им?

За да помогнем на хората да разрешът тези битови проблеми, можем да предложим контрол на достъп за асансьорите в жилищните сгради. С едно такова решение имате възможност да ограничите достъпа до асансьора в жилищна сграда за недоброжелателните съседи. Така те ще бъдат принудени да заплатят своите такси!
Системите предлагат следната функционалност:

  • Контрол на достъпа до асансьора
  • Деактивиране на всеки един чип или карта по отделно (по този начин, хората които не си плащат нямат достъп до асансьора)
  • Активиране на всеки чип по отделно (добавяне на чипове или карти в системата като по този начин даваме права на живущите да ползват асансьора)

Най-доброто в случая е, че всичко това може да извършва вашият домоуправител или упълномощено от етажната собственост лице. Не се изисква да повиквате специалист на който да заплащате за посещението и услугата. Всичко това става с дистанционно управление и по този начин Вие бързо и лесно можете да ограничите или да дадете достъп на вашите съседи.

Наблюденията показват, че след монтажа на такова решение за контрол на достъп за асансьора, неизплатените сметки за много кратък период биват възстановени!

new pic

Share