Qube

Защо да броите парите си с машина?

why-machinesИзползването на автоматизираната система за преброяване на пари на Cashmaster предлага значителни ползи за вашият бизнес.

С машините за преброяване на пари на Cashmaster ще рационализирате процесите си, да намалите разхищението на своите ресурси и ще броите парите до шест пъти по-бързо, отколкото на ръка, като ще имате 100% гарантирана точност. Нещо повече , 90 % от клиентите на Cashmaster си възвръщат инвестициите за три месеца или по-малко.

Колко дълго ще работи машината?

Машините на Cashmaster за броене на пари нямат механично движещи се части, което означава, че потребителите обикновено могат да се възползват от 35 милиона цикъла за измерване, което се равнява на живот от пет до десет години.

Колко надеждни са машините за броене на пари на Cashmaster?

Надеждността на машините за броене на пари на Cashmaster е изключителна . Всеки машина Cashmaster е построена по най-високите стандарти в нашата производствена база в Шотландия и отговаря на международните стандарти за електромагнитна съвместимост. Освен това, без движещи се части вътре в Cashmaster означава минимална поддръжка - за разлика от машините с движещи се части (механична монетно броячи и банкнотоброячи) няма какво да се задръсти, чисти, поддържат или смазват.

Какво ще кажете за нови емисии монети и банкноти?

Cashmaster International осигурява просто обновяване на фърмуера чрез SD карта, които се инсталира за секунди.

Какво ще кажете за скъсани и залепени бележки?

В Cashmaster са проектирани няколко уникални характеристики, специфични за нашите машини, което гарантира, че когато една повредена/залепена банкнота се брои, броят остава точен.

Колко време може да се спести?

Това зависи от редица фактори - например, броят на каси и броя на тяхното преброяване за ден и средно почасово заплащане на касиера.

Една верига за бързо хранене в САЩ „High Street“, отчете икономии в размер на между 45 и 60 минути на ден за всяка каса. Типични спестявания са между 30 минути до 2 часа на ден и дават средна възвръщаемост на инвестицията за по-малко от шест месеца.

Share