Qube

Защо да броим парите по тегло?

why-weightПреброяване на тегло е интелигентен метод за броене на пари. Казано по-просто, това е бърз, лесен и много точен метод за преброяване на пари.

Машината Cashmaster за броене на пари помага на бизнеса да работи по-ефективно и да се предотвратяват загуби. Преброяването на пари по теглото е с повече от шест пъти по-бързо, отколкото на ръка, с 100% точност и доказана значително намаляване в липсите. Освен това, нашите машини позволяват мигновена проверка на всяка точка, която искате да проверите.
Всяка машина Cashmaster за броене по тегло е изработена по най-високите стандарти. Те са леки и преносими, безшумни за работа и с малкият си размер не заемат място, което ги прави идеални за търговски обекти, офис или дори малки павилиони.

Основните ползи от броенето по тегло

  • бързина
  • точност
  • сигурност
  • Общата ефективност
  • Възвръщаемост на инвестициите
  • обслужване на клиенти

Бързина

Служителите се съсредоточават върху правенето на пари, не преброяването
Вземания от касата, депозити, задържане на безопасен оборот в касите
Преброяване за по-малко от 60 секунди на каса
Намаляване на времето за обработка на пари в брой с до 75%

Tочност

Всяка машина Cashmaster за броене по тегло има вградени пет независими механизма, за да се гарантира абсолютна точност, когато бройте пари - което ви дава гарантирана точност след всяко преброяване.
Всяка Cashmaster ще стандартизира процедурата по преброяване, като по този начин елиминира човешките грешки и оставя следа от преброяването.
Бързи и лесни справки могат да бъдат предоставени за банкови депозити с опцията за принтиране на броя и стойностите на вашите пари.
Интерфейсът на машината позволява, данните да бъдат въведени в компютър или директно в информационната система на фирмата
Силно износени или облепени с тиксо банкноти могат да се преброят с гарантирана точност.

Сигурност

Касиерите вече могат да бъдат следени по всяко време
Свежда до минимум времето в което парите са на открито в касите (не в офиса, сейф или друго хранилище)
Одитите стават по-практични

Възвръщаемост на инвестициите

Чрез спестяване на време, увеличаване на превенцията за загуби и повишаване на ефективността и увеличаване на проверките на касиерите - 90% от клиентите на Cashmaster се възползват от възвръщаемостта на инвестициите за три месеца или по-малко.

Oбслужване на клиенти

Освобождава Ви време да обърнете внимание на клиентите си
Освобождава мениджърите да отделят повече време на други задължения

Share