Qube

Бърз, евтин и сигурен достъп

Бърз защото не е необходимо да търсите кой ключ трябва да ползвате и не е необходимо да се мъчите да вкарате ключа в ключалката. Сега с чипа или картата може да отворите своята врата дори без допир. Така системите за контрол на достъп няма как да се износът и практически са неуязвими.
t2 98SIR

Системите за контрол на достъп са евтино решение защото, не се нуждаят от поддръжка както обикновените ключалки. Не е необходимо да смазвате патрони, да ги ремонтирате, защото те не играят никаква роля. Освен това зимата не замръзват и ключовете, които ползвате са много по-евтини от колкото да копирате ключове за всички живущи. При голям брой живущи, разликата от цената на ключовете е по-голяма от колкото системата за контрол на достъп със същия брой електронни чипове или карти.

Брава тип "БОЛТ"

Достъпът е сигурен защото всички уязвими елементи се намират зад входната врата, и така на практика са недостижими. Входната Ви врата може да бъде подсилена с електронна врата тип "БОЛТ" като по този начин слабите електромагнитни насрещници отпадат, а заключващият механизъм е защитен в касата на вратата. За допълнителна сигурност връзката между домофона и бравата може да бъде прекъсната, защото повечето съседи дори не вдигат домфонната слушалка за да разберат кой звъни и направо отварят. Друг начин е, използвайки електронна брава тип "БОЛТ", да отключвате вратата от вътрешната и страна със карта или чип както отвън. По този начин няма как някой да излезе без да бъде придружен от вътрешен за сградата човек.

Системите за контрол на достъп се подсигуряват с допълнително захранване от акумулатор в случай че токът спре, така на практика имате работеща система за сигурност по всяко време!

Share